به گزارش نماد اقتصاد، مهرداد امین پور گفت: در حال حاضر پروژه های متنوعی در شرکت بیتا درحال طراحی و مهندسی است. مهمترین آن ها پروژه Csp قروه کردستان ، احیای آرتاویل یا اردبیل و پروژه احیای اقلید هست هردو به ظرفیت۱.۲ میلیون تن در سال آهن اسفنجی پروژه افزایش ظرفیت مودول اف فولاد مبارکه است از ۸۰۰هزار تن به ۱میلیون و ۲۰۰ و پروژه هایی مثل مخازن Dri در فولاد هرمزگان، واگن برگردان فولاد خوزستان و اکسیژن پلنت فولاد خوزستان چشم انداز شرکت بیتا ورود به حوزه هایی با نیاز صنعتی در کشور است و علاوه بر آن ورود در بخش مهندسی که الزاما هم می تواند فولاد و معدن نباشد.
وی افزود: در این راستا دپارتمان آب و فاضلاب توسط شرکت بیتا راه اندازی شده است.و شرکت بیتا به طور جدی درگیر پروژه انتقال آب شده و یکی از پرتفوهای جدیدی است که در شرکت ایجاد شده و همینطور حضور پررنگ تر در صنعت مس توسط این شرکت هدف گذاری شده است.
امین پور گفت:هر شرکتی که در مهندسی فعال هست طبیعتا بحث های اقتصادی دارد، از آنجا که پروژه های epc عمده سودش را متمرکز در بخش خرید می کند و رعایت توازن اقتصادی در بخش مهندسی همیشه کار دشواری بوده است و موضوع دوم و اصلی نیروی کار خوب و متخصص هست که متاسفانه در کشور به علت مهاجرت و فرایند هایی که اتفاق افتاده دسترسی به آن دشوار تر از گذشته شده است و باید با یک برنامه ریزی در سطح کلان صورت بگیرد و امکان تربیت نیروی انسانی متخصص و ارتباط موثرتر بین دانشگاه ها و صنعت جهت تربیت مهندس کار آمد و طراح فراهم شود.
وی بیان کرد: شرکت بیتا در چند کنفرانس ایمیدرو که مربوط به استارت آپ ها و گروه های فعالیتی دانش بنیان بودند حضور داشته است. شرکت بیتا و ایریتک که متولی شرکت ایمیدرو هستند در این کنفرانس ها شرکت کرده و طرح و برنامه هایی ارائه کردند و همینطور شرکت بیتا خود یک شرکت دانش بنیان هست و از استارت آپ هایی که می توانند در این زمینه کمک کنند همیشه استقبال کرده از رویه هوشمند سازی در صنعت فولاد استقبال کرده و با چند کار گروه درحال کار هست و زمینه جذب برای همکاری با استارت آپ ها باز هست.