تامین ارز برای واردات به مرز ۷ میلیارد دلار رسید 

به گزارش نماد اقتصاد از بانک مرکزی، اصغر بالسینی اظهار داشت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار،‌ برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۹۱۹ میلیون دلار و برای خدمات ۱۶۶ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۲۰۸ میلیون دلار از ابتدای امسال تا ۲۳ اردیبهشت ماه تامین ارز صورت گرفت.

وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۴۶۳ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۲۱۵ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان پرداخت شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۶۴۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۴۳۱ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۳۰۳ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۶۴ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۴۰ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۳۳۷، ۶۰، ۲۶۲، ۱۷۳ و ۸ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز بیست و دوم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

بالسینی ادامه داد: علاوه بر این گروه‌ها، ۲میلیارد و ۳۲ میلیون دلار ارز نیمایی و ۳۶۸ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

وی بیان کرد: تاکنون طی بیست و پنج حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران حدود ۴ تن طلا به فروش رسیده است. میزان فروش طلا در حراج شمش در مرکز مبادله طی روندی افزایشی از ۱۰ کیلوگرم در اولین حراج به ۴۶۸ کیلوگرم در بیست و پنجمین حراج رسیده است.

بر اساس این گزارش، در روز ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۸۷۹ تومان، یورو با نرخ ۴۸ هزار و ۳۳۴ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۲۲۰ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۹۰۴ تومان، یورور با نرخ ۴۵ هزار و ۱۳۰ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۴۱۰ تومان بود.