به زودی در خصوص معدن جدیدی که به تملک شرکت درآمده اطلاع‌رسانی خواهیم کرد

به گزارش نماد اقتصاد، مصطفی پور مهمترین چالشهای تولید را در فولاد غدیر نی‌ریز محدودیتهای برق و گاز دانست و گفت: در تابستان سال گذشته محدودیت های برق سبب از دست رفتن ۷۹ هزار تن تولید در تابستان شد و همچنین محدودیتهای مصرف و افت فشار گاز در همین مدت زمان سبب به از دست رفتن ۲۶ هزار تن تولید در زمستان سال قبل از آن شد. به عبارتی این محدودیتها ۱۰۵ روز به شرکت تحمیل شد و موجب ۲۴ روز توقف کامل تولید گردید به منظور استفاده بهینه از این توقفات، اورهال سالیانه در دی ماه اجرایی گردید.
مدیرعامل فولاد غدیر نی‌ریز گفت: محدودیتهای انرژی در این دوره به از دست رفتن تولید ۱۰۵ هزار تن تولید آهن اسفنجی منجر شده و در صورت عدم برقراری این محدودیتها مجموع تولید شرکت در سال مالی گذشته به ۸۳۰ هزار تن می رسید. همچنین در آمدهای عملیاتی مجتمع در سال مالی منتهی گذشته، نسبت به دوره مشابه قبل افزایش بیش از سی درصد داشته از حدود ۶۶۰۰ میلیارد تومان به عدد ۸۶۵۸ میلیارد تومان رسیده است. این افزایش نشأت گرفته از افزایش نرخ فروش و رشد حجم فروش نسبت به دوره مشابه بوده است.
وی اضافه کرد: در اثر مجموعه این عوامل سود ناخالص مجتمع فولاد غدیر نیریز طی سال مالی مختوم به پایان شهریور ۱۴۰۲ نسبت به دوره مشابه قبل با افزایش ۹۹ درصدی به عددی بالغ بر ۳۵۳۳ میلیارد تومان رسیده است.
مدیر عامل فولاد غدیر نی ریز از مهمترین اقدامات کارخانه فولاد در یکسال اخیر را تکمیل نصب ۱۸ عدد جرثقیل سقفی باقی مانده در سالن های مختلف پروژه از جمله سالن آهن قراضه، سالن ذوب، انبار شمش سالن پمپ خانه سالن اکسیژن پلنت، سالن کمپرسور خانه و تعمیرگاه برشمرد. یکی دیگر از اقدامات مهم انجام شده برق دار کردن ترانس اصلی و مجموعه SVC بوده است. با انجام موفقیت آمیز عملیات First arc در اردیبشهت ماه ۱۴۰۲ و اجرای عملیات First Met فولاد سازی در آبان ماه سال ۱۴۰۲ که از پیش زمینه های اصلی آغاز راه اندازی کارخانه به شمار می روند کارخانه فولاد به فاز راه اندازی و بهره برداری نزدیک شده است و مجتمع فولاد غدیر نی ریز به زودی افتخار نخستین فولاد ساز گروه طرح های هشتگانه را از آن خود خواهد کرد.
وی تشریح کرد: فعالیتهای اجرایی عملیات نصب، تست و‌ راه‌اندازی کارخانه فولادسازی غدیر نی‌ریز با موفقیت انجام شده و سوپروایزرهای شرکت دنیلی شامل ۱۷ نفر با ملیتهای مختلف در سایت شرکت حضور دارند و آخرین مرحله ممیزی ها برای بهره‌برداری و تولید در حال انجام است و ظرف همین ماه تولید از آزمایشی وارد تولید مستمر خواهد شد و امیدوار هستیم با توجه به تجهیزات و اقدامات مناسب، با نظارت کارشناسان دنیلی ظرف ۴ ماه به پرفورمنس برسیم.
وی در خصوص چالش آب شرکت گفت: انتقال آب خلیج‌فارس بکی از مهمترین پروژه‌ها و اقدامات زیرساختی ما است، بدون دسترسی به آب مطمئن و اتکا به آب پایدار، بهره‌برداری از واحد فولادسازی اقدامی غیرمنطقی بود و‌ با اقداماتی که صورت گرفت یک‌ پروژه عظیم را به انجام رساندیم؛ به طوریکه ۱۱۰ کیلومتر خط لوله انتقال آب، دو ایستگاه پمپاژ و‌ ۱ مخزن تعادلی را در کمتر از ۶ ماه توانستیم مهیای بهره‌برداری کنیم که همزمان با بهره‌برداری از واحد فولادسازی ما، آب خلیج فارس هم به فولاد غدیر نی‌ریز خواهد رسید.