«مس» ملی است و باید از نگاه بخشی به آن پرهیز شود

به گزارش نماد اقتصاد، امیر حسن‌زاده در ویژه‌برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در محل جهاد دانشگاهی کرمان اظهار کرد: در حوزه مس ذخیره خوبی داریم و توقع ما از شرکت ملی مس این است که اقدامات در حوزه اکتشافات با توجه به آینده صنعت مس در دنیا افزایش یابد.

وی در ادامه خواستار بهر‌ه‌گیری از روش‌های نوین و نیمه‌صنعتی در زمینه اکتشاف مس در استان کرمان شد و تصریح کرد: می‌توانیم به تولید یک میلیون تن کاتد مس با استفاده از توان جوانان نخبه دست پیدا کنیم و تحقق این هدف دور از انتظار نیست.

حسن‌زاده عنوان کرد: قطعه‌سازان خوبی در استان کرمان داریم و با کار تیمی می‌توان به افزایش اکتشاف و تولید برسیم. شرکت ملی مس به تنهایی نمی‌تواند کارها را پیش ببرد و باید دانشگاه‌ها و دستگاه‌های مرتبط پای کار اقتصاد بیایند تا نتایج فعالیت‌ها در سفره مردم دیده شود.

وی با اعلام حمایت کامل مدیران استان از افزایش تولید مس در کرمان تصریح کرد: باید زنجیره پایین‌دستی مس در کرمان شکل بگیرد تا شاهد ارزش افزوده و ایجاد اشتغال در استان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان ابراز کرد: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه استان نیاز به افزایش سرمایه توسط شرکت ملی مس دارد تا در صنایع پایین‌دست مس نیز اتفاقات خوبی با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان روی دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان بیکار یکی از مشکلات و دغدغه‌های ما در استان بود، اظهار داشت: ارتباط عملی دانشجو با صنعت را از طریق ظرفیت جهاد دانشگاهی، اداره کل فنی و حرفه‌ای، دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و علمی‌کاربردی دنبال کردیم.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی نخستین کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال کشور در استان کرمان و انعقاد تفاهمنامه با شرکت‌ها توانستیم برای جذب 10 هزار نیرو توافق کنیم.

وی با تاکید بر اینکه به واژه «تیم اقتصادی» اعتقاد داریم، گفت: کرمان استانی بزرگ است و تمام کارگران از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه استان و شرکت‌های بزرگ در یک تیم اقتصادی هستند و باید همه با هم کار کنیم تا شاهد توسعه استان کرمان باشیم.