خط قرمز روی واردات بی‌رویه زغال سنگ

به گزارش نماد اقتصاد، محمدرضا پورابراهیمی عصر شنبه در نخستین نشست شورای معادن استان کرمان در سال ۱۴۰۳ افزود: یکی از بند‌های تحقیق و تفحص مجلس مربوط به این است که ذوب آهن در زمانی که قیمت داخلی زغال سنگ یک سوم نرخ وارداتی بوده و کیفیت آن نیز در خیلی جا‌ها جوابگوی مجموعه بوده، اقدام به واردات بی رویه کرده است.

وی تصریح کرد: زغال کرمان را به بند‌های این قانون اضافه کردیم، اما در این زمینه باید به صورت چند وجهی مابین چند دستگاه، تصمیم گیری شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مشکل واگذاری شرکت معادن زغال سنگ استان کرمان رفع شده و این معادن تعیین تکلیف می‌شود گفت: در این خصوص با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی مکاتبه کردم و توافق شد که این شرکت از زیرمجموعه صندوق بازنشستگی فولاد، به صدر تامین منتقل و به ازای آن سهام شرکت‌های بورسی پرداخت شود.

وی عنوان کرد: زغال سنگ کرمان را بد اداره کردیم، زیرا زغال سنگ طبس سود‌های خوبی دارد و در تابلوی بورس است لذا مصوبه شورای معادن، زغال سنگ کرمان را تعیین تکلیف می‌کند.

افزایش مالیات به معنای اجحاف به مردم نیست
پورابراهیمی در ادامه بیان کرد: نرخ رشد اقتصادی استان کرمان در رتبه نخست کشور است و در این زمینه سهم تولید ناخالص داخلی استان کرمان از ۳.۲ درصد به بالای چهار درصد رسیده است.

وی افزود: مالیات ۳۶۰ هزار میلیارد ریالی استان کرمان در سال گذشته بابت توسعه معادن بوده و ما در استان جهش‌های بزرگی داریم و لازم سهم عمده مالیات را واحد‌های بزرگ استان پرداخت می‌کنند و افزایش مالیات به معنای اجحاف به مردم نیست.

۱۵۰ همت پروژه در شهر کرمان مراحل اجرایی را می‌گذراند
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به تخصیص یک و نیم درصد از سود معادن به تامین زیرساخت‌های جاده گفت: به‌جد پیگیر توسعه هستیم و فقط ۱۵۰ همت پروژه اقتصادی در شهر کرمان مراحل اجرایی خود را می‌گذراند که این طرح‌ها با منابع شرکت‌های معدنی احداث می‌شود.

وی یادآور شد: پروژه‌های اقتصادی از جمله لاستیک‌های فوق سنگین، فروآلیاژ گروه وابسته به گل‌گهر و کارخانه تولید ورق‌های پوششی چترود با اعتبار شرکت‌های بزرگ در کرمان احداث می‌شود.