اعطای زمین رایگان به یک میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن تا پایان سال جاری

به گزارش نماد اقتصاد، بر اساس آخرین آمار وزارت راه و شهرسازی تا بهمن ماه سال جاری دو میلیون و ۲۴۴ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور در حال ساخت است که این واحدها انبوه یا انبوه ساز هستند. خود ساخته ویژگی. آمار ساخت و ساز نشان می دهد که از این تعداد ۶۶۴ هزار واحد مسکونی انبوه سازی شده و به همین دلیل حدود سه چهارم واحدها توسط خود مردم ساخته شده است. در واحدهای خود نهضت ملی مسکن، زمین یا تسهیلات آن توسط دولت تامین می شود.

بنابراین گزارش، برنامه دولت این است که تا پایان امسال یک میلیون نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن در شهرها و شهرستان ها زمین دریافت کنند و این رقم در سال ۱۴۰۴ به دو میلیون نفر برسد که به این معناست که نیمی از واحدهای نهضت ملی مسکن به صورت واگذاری زمین و شخصی سازی خواهد بود. مهمترین طرح واگذاری زمین مربوط به روستاها است که به متقاضیانی که در روستا زندگی می کنند و بی خانمان هستند و یا به متقاضیانی که قصد مهاجرت از شهر به روستا را دارند، زمین واگذار می شود. بر اساس این طرح ۵۰۰ هزار نفر تا پایان امسال زمین خواهند گرفت. این طرح در استان‌هایی که ظرفیت شهرک‌های مستقر در آنجا برای تامین زمین خالی است، آغاز شده است. علاوه بر روستاها، ۵۰۰ هزار متقاضی شهری نیز تا پایان امسال زمین دریافت خواهند کرد. علاوه بر زمین، تسهیلات شهری و روستایی بر اساس برنامه نهضت ملی مسکن به دریافت کنندگان زمین پرداخت می شود. یکی از طرح های مهم واگذاری زمین شهری واگذاری زمین با اجاره نامه ۹۹ ساله است. سهمیه استان ها برای تحویل زمین به ۵۰۰ هزار متقاضی شهری نهضت ملی مسکن که در پایان سال زمین دریافت می کنند، مشخص شد.

ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و در راستای مهاجرت معکوس، برنامه ریزی برای واگذاری زمین در روستاها آغاز شده است. در دستور کار قرار گیرد تا متقاضیان در صورت استقرار در روستاها زمین رایگان در اختیار داشته باشند.

نوروزی گفت: زمین رایگان با اجاره ۹۹ ساله در اختیار افراد ساکن در روستاها قرار می گیرد. به این ترتیب تا پایان دولت به ۲ میلیون متقاضی در شهرستان ها و شهرستان ها زمین داده می شود.

وی با اشاره به طرح کلید در دست و مالکان شهری در حومه کلان شهرها گفت: طرح کلید در دست در قالب طرح نوسازی مسکن در حال اجراست تا متقاضیان این طرح واحدهای مسکونی خود را به صورت مخروبه و واحدهای نوساز تحویل دهند. . تحویل داده می شوند، دریافت خواهید کرد

بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی، ۵۰ هزار هکتار زمین در نهضت ملی مسکن مشروط شده و بخشی نیز برای ساخت ۴ میلیون مسکن به این پروژه واگذار شده است.

ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره زمین های تملک شده نهضت ملی مسکن گفت: در مجموع ۵۹۰ هزار واحد در مسکن مهر دولت های گذشته تحویل شده که حدود ۸ هزار هکتار زمین برای آن رقم خورده است. اختصاص داده شد. ما تا امروز ۴۰ هزار هکتار زمین، تقریبا ۸ برابر مساحت مسکن مهر، به دست آورده ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس قانون امکان تملک زمین با مشارکت سازمان های مالک زمین وجود دارد و تاکنون وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی در قالب همکاری خوبی داشته اند. طرح ملی نهضت مسکن.

علاوه بر نهضت ملی مسکن، واگذاری زمین نیز در طرح جمعیت جوانان اجرا می شود. به گفته مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، ارزش زمین های اختصاص یافته به جوانان جمعیت ۷۰ میلیارد تومب است و از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در چارچوب قانون به ۷۰ هزار متقاضی اختصاص یافته است. طرح نهضت ملی مسکن.

واگذاری زمین در قالب نهضت مسکن ملی.
نوسازی بافت های فرسوده نیز بخشی از برنامه نهضت ملی مسکن است که در آن خانه ها به صورت شخصی ساخته می شوند. در این برنامه صاحبان خانه های فرسوده می توانند با دریافت تسهیلات از سوی نهضت ملی مسکن، واحدهای خود را بازسازی و واحدهای جدید بسازند. همچنین بخشی از این برنامه طرح کلید در دست است که بر اساس آن، علاقه مندان می توانند با واگذاری واحد فرسوده، واحد جدید تهیه کنند.

تا امروز یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانه ناپایدار در بافت های فرسوده کشور شناسایی شده است.

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص پیشرفت نوسازی در قالب نهضت ملی مسکن گفت: تاکنون در دولت سیزدهم تعداد پروانه های صادر شده برای بافت های فرسوده بیش از ۲۲۶ هزار مورد بوده است. که تا پایان سال به ۲۴۰ هزار خواهد رسید. همچنین ۸۰ هزار دستگاه از آنها به بهره برداری رسیده و ۵۷ هزار دستگاه تحویل مردم شده است.

عیانی خاطرنشان کرد: ۱۵ درصد از برنامه نهضت ملی مسکن در بافت های فرسوده دیده شده و ضریب تکمیل این قسمت به بیش از ۶۰ درصد رسیده است و یکی از بخش های حرکتی نهضت ملی مسکن محسوب می شود. جای زندگی.

وی با اشاره به اعطای مشوق به مالکان بافت های فرسوده گفت: شورای عالی معماری و شهرسازی به ساختمان ها اجازه داد که درب اضافی، پارکینگ مزاحم و پارکینگ روباز داشته باشند و در جاهایی که این امکان وجود ندارد، مقرر شد جبران شود. آنها را در جاهای دیگر مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: همچنین مقرر شد تراس و بالکن در بافت های فرسوده تراکم تلقی نشود و همین نکته ساده بسیاری از موانع و مشکلات را برطرف کرد.

وی ادامه داد: مهم ترین نکته این است که در شرایط خاصی اجازه ساخت یک طبقه اضافی در ساختمان برای صرفه جویی در آن داده می شود و در برخی از ساختمان ها از جمله سالن ها و … ساخت ۲ طبقه اضافی مجاز است.

وی گفت: قانونگذار اجازه داد در مکان هایی که دولت زمین یا واحد مسکونی دارد زمین یا مسکن با ۴۰ درصد تخفیف در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در کشور حدود ۷۰۰ شهر زیرساخت های فرسوده را تایید کرده اند و تا امروز حدود ۳۵۰ شهر این مصوبه را اجرا کرده اند. اما در جایی که بسته ۱۹ فوق الذکر اجرا شده است، شاهد یک جهش در بحث نوسازی هستیم.