آغاز به کار کیش اینوکس ۲۰۲۳
به گزارش نماد اقتصاد، عصر روز دوشنبه (۲۵ مهرماه) «چهاردهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور» و «نهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی» با حضور تعداد ۲۵۰ شرکت داخلی و بنگاه های بزرگ اقتصادی فعالیت خود را در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش آغاز کرد.
نمایشگاه «کیش اینوکس ۲۰۲۲» از امروز بیست و پنجم تا ۲۸ مهرماه با مشارکت تصمیم سازان، دست اندرکاران، فعالان بازارهای مالی، بازار سرمایه و سایر ذینفعان و علاقمندان در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش میزبان عموم مردم و فعالان حوزه های سرمایه گذاری، بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی خواهد بود.
با آغاز به کار این نمایشگاه، فرصت جدیدی برای بازنگری اقدامات انجام شده، ترسیم چشم اندازهای نو در حوزه اقتصاد و گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی بنگاه های اقتصادی ایجاد می شود.
لازم به ذکر است، نمایشگاه کیش اینوکس به عنوان یکی از بزرگترین رویداد های اقتصادی کشور با حمایت و مشارکت گسترده وزارتخانه ها، سازمان ها، فعالان اقتصادی بخش دولتی و خصوصی با حضور نخبگان اقتصادی و مشارکت کنندگان داخلی و خارجی فعالیت خهود را آغاز کرده است.
در این رویداد اقتصادی همایش ها و نشست های تخصصی در حوزه های مالی و اقتصادی از فردا سه شنبه ۲۶ تا چهارشنبه ۲۷ مهرماه در سالن های «خلیج فارس، ابن سینا، رازی، خوارزمی، ملاصدرا و ابوریحان» مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار خواهد شد.
شرکت ها و سازمان های همچون سازمان بورس و اوراق بهادر و سایر ارکان بازار سرمایه، بانک ها، بیمه ها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق توسعه ملی، بیمه مرکزی، اتاق بازرگانی ایران و تهران، سازمان خصوصی سازی، سازمان منطقه آزاد کیش و سایر شرکت های بخش خصوصی در این نمایشگاه حضوری فعال دارند.
برگزاری نمایشگاه های کیش اینوکس در طول سال های متمادی به محلی جهت ارائه تصویر کاملی از قابلیت ها، ظرفیت ها و شرایط کلان اقتصادی کشور، تقارن و تبادل اطلاعات فعالان اقتصادی و ایجاد زمینه های تحول در مسیر توسعه اقتصادی کشور تبدیل شده است.
گفتنی است؛ برگزاری این رویداد اقتصادی با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری با محوریت تقویت سرمایهگذاری در اقتصاد مولد، تسهیل توسعه و تجارت، ساماندهی سیاست های پولی و مالی، توسعه مناطق آزاد و ویژه و نقش این مناطق در توسعه اقتصادی، مواجهه با ابر چالشهای زیست محیطی، تقویت شفافیت اقتصادی، تکمیل زنجیرههای تولید ملی، امنیت سرمایهگذاری و رفع موانع، راهکارهای بهبود فضای کسب و کار، بورس بینالملل و بانکداری آف شور، بررسی وضعیت رمز ارزها و تعیین جایگاه آن در اقتصاد، بازسازی و تقویت مناسبات بینالمللی به ویژه با کشورهای منطقه، توجه بیش از پیش به اقتصاد دانشبنیان و سایر موضوعات مطرح شده در حوزه اقتصادی شده است.