تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
کد خبر : 29590

نیروگاه‌های خورشیدی در کنار مناطق کشاورزی ایجاد می‌شود

نیروگاه‌های خورشیدی در کنار مناطق کشاورزی ایجاد می‌شود
در مناطق کشاورزی و محل تعاونی‌های تولید کشاورزان نیروگاه‌های برق خورشیدی تاسیس می شود و امکانات و تسهیلات لازم برای استقرار این نیروگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

به گزارش نماد اقتصاد، پیمان فلسفی با تاکید بر اینکه مسئولین وزارت نیرو در زمینه خاموشی الکتروپمپ‌های بخش کشاورزی و قطعی برق چاه‌ها از سوی نمایندگان مردم در مجلس تذکر دریافت کرده‌اند، عنوان کرد: بر اساس ماده 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در زمان کمبود برق، گاز یا خدمات مخابرات، واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی نباید در اولویت قطع برق یا گاز یا خدمات مخابرات قرار داشته باشند، این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهیم و هرجایی که برق حوزه کشاورزی قطع می‌شود اطلاع دهید تا آن را بر اساس قانون پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور، وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی طرح های دریافت کرده اند تا در مناطق کشاورزی و محل تعاونی‌های تولید کشاورزان نیروگاه‌های برق خورشیدی تاسیس شود، ادامه داد: امکانات و تسهیلات لازم برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی درنظر گرفته شده است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: امیدواریم با تلاش‌های به عمل آمده و حمایت های مجلس در سال آینده برای بخش کشاورزی و واحدهای تولیدی شاهد قطع برق نباشیم.

 

اختصاص ۳ درصد از منابع عمومی صندوق توسعه به بخش کشاورزی

 

فلسفی همچنین گفت: یکی از مهمترین مصوبات در لایحه بودجه سال آینده تخصیص سهم ۳ درصدی از منابع عمومی صندوق توسعه ملی برای اولین بار به حوزه کشاورزی بود.کشاورزانی که گندم، برنج، جو، ذرت و انواع محصولات دامی و لبنی تولید می‌کنند باید مورد حمایت دولت قرار بگیرند به همین دلیل در مجلس مصوب کردیم تا یک درصد از ۱۱ و نیم میلیارد دلار ارز تخصیصی به واردات دارو، غذا و نهاده‌های دامی صرف حمایت از تولید شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس مجوز داده شده به دولت از محل مولد سازی و فروش اموال مازاد دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به سقف اعتبارات صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی اختصاص داده می‌شود، ادامه داد: از ۵۰ هزار میلیارد تومان اختصاص داده شده به صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی ۸۰ درصدش به صندوق حمایت از بخش کشاورزی اختصاص داده می‌شود.

وی عنوان کرد: در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به منظور توسعه روش‌های آبیاری تحت فشار و نوین مصوب شده است که ۸۵ درصد اعتبارات مورد نیاز به صورت بلاعوض، ۱۵ درصد به صورت تهاتری از طریق عملیات اجرایی، تامین کارگر و مصالح توسط کشاورزان تامین شود.

انتهای پیام

منبع: خانه ملت

خبر پیشنهادی:  علل و راهکارهای بحران ناترازی انرژی در ایران

برچسب ها :