افزایش 36 درصدی گندله و 13 درصدی کنسانتره صبانور طی 8 ماه
به گزارش نماد اقتصاد، سیدعلیرضا موسوی با بیان این مطلب گفت: شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور طی 8 ماهه امسال، موفق به تولید یک میلیون و 80 هزار تن و فروش 616 هزار و 300 تن کنسانتره سنگآهن برای نخستین بار شد.
وی افزود: این شرکت در بازه زمانی مذکور، 405 هزار و 200 تن گندله تولید کرد و 235 هزار و 800 هزار تن از این محصول را به فروش رساند.
اقدامات اکتشافی صبانور
مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با اشاره به اقدامات اکتشافی این شرکت گفت: انجام حفاریهای اکتشافی در فاز اکتشاف تفصیلی و تکمیلی و طرح اکتشاف محدودههای مزایدهای بوکان، سیرجان و یزد، از جمله اقدامات پیش روی این شرکت است.
وی ادامه داد: این شرکت در هفتههای اخیر موفق به اصلاح پروانههای بهرهبرداری معادن باباعلی، شهرک و گلالی و نیز دریافت گواهی کشف معدن ظفرآباد شده است. براساس آخرین گواهی کشف معدن گلالی، ذخیره قطعی این معدن در حدود ۱۳۱٫۱ میلیون تن با عیار میانگین ۴۰٫۶ درصد برآورد شده است. موسوی با بیان اینکه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور تصریح کرد: این شرکت، طرح ژئومتالورژی شهرک و طرح شناسایی و پیجویی منابع معدنی در شعاع ۵۰ کیلومتری از معادن صبانور را دنبال میکند.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات نوآورانه شرکت صبانور در حوزه توسعه اکتشافات، تکمیل فاز اول و دوم اکتشافی و انجام بخشی از فاز سوم اکتشاف مواد پرتوزا و عناصر همراه (سرب-روی) در بلوکهای A، D و E منطقه کوهبنان-راور و اکتشاف تفصیلی بلوک C به شمار میآید که زمینه ورود این شرکت را به حوزه تولید عناصر استراتژیک فراهم میکند.
اقدامات زیرساختی
مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با اشاره به اقدامات زیرساختی انجام شده توسط این شرکت گفت: تامین و ساخت لولههای فولادی طرح احداث خط انتقال آب مجتمع شهرک و مطالعات اتصال به شبکه برای تامین برق خطوط تولید، از جمله این اقدامات زیرساختی است.
وی افزود: مطالعات خط لوله و تاسیسات وابسته برای انتقال آب به کارخانه کنسانتره گلالی و نیز امکانسنجی فنی و اقتصادی با هدف تامین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی، از دیگر اقدامات این شرکت در مسیر بهبود و ارتقای زیرساختهای مورد نیاز تولید به شمار میآیند.
موسوی درباره طرح های شرکت توسعه صنعتی شرکت صبانور خاطرنشان کرد: این طرح ها شامل طرح احداث کارخانه تولید کنسانتره ۲٫۵ میلیون تنی گلالی، احداث کارخانه گندلهسازی یک میلیون تنی بیجار (با سهم ۱۰۰ درصدی)، احداث کارخانه احیای مستقیم ۱٫۶ میلیون تنی بیجار (سهم ۳۰ درصدی) و احداث کارخانه فولاد و نورد یک میلیون تنی قروه (سهم ۳۰) است.
انتهای پیام
منبع:ایمیدرو