مگفا نرم افزارهای حیاتی کشور را مدیریت می‌کند

به گزارش نماد اقتصاد، سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری در نشست هوش مصنوعی و بررسی توانمندی های مگفا با تاکید براینکه ما همواره نیازمند همراهی و حمایت این مرکز در جهت ارتقای شبکه دولت هستیم، گفت: ما مگفا را به عنوان یک شرکت دولتی قابل اعتماد می دانیم که نرم افزار های حیاتی کشور را مدیریت می کند.

با حضور رحیم خانی زاد سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری، فراهانی مدیرکل دفتر تحقیقات و برنامه ریزی و نرم‌افزار نهاد ریاست جمهوری و هیات همراه، حمید بازارگان معاون توسعه صنایع پیشرفته،حسین مهویدی مدیرعامل مرکز گسترش فناوری اطلاعات(مگفا) و جمعی از مدیران و معاونین مگفا نشست هوش مصنوعی و بررسی توانمندی های مگفا در محل سالن جلسات این مرکز برگزارشد.

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری در این نشست با تأکید براینکه مگفا با توانمندی های بالا در زمینه هوش مصنوعی روند رو به رشدی داشته،گفت: هدف ما از این نشست استفاده از قابلیت ها این مرکز در بدنه دولت است، چرا که شبکه دولت نیازمند تکنولوژی های جدید است.

رحیم خانی زاد افزود: اعتماد و امنیت در بدنه دولت بسیار مهم است بنابراین تلاش داریم با کمک مگفا زیرساخت های ورود تکنولوژی های جدید به دولت را فراهم کرده و در این نشست نیز به تفاهم اولیه رسیده، تا در ادامه توسعه را در برداشته و این اتفاق در دولت رخ دهد.سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری، در ادامه با اشاره به آموزش و فراهم نمودن زیر ساخت های لازم در بحث فناوری در شبکه دولت، گفت: متاسفانه در سالیان اخیر علی رغم توسعه شبکه دولت، این شبکه مورد بی مهری قرار گرفته و هیچ بودجه توسعه برای آن در نظر گرفته نشده و تنها با حمایت های غیر بودجه ای و استانداری ها توانسته پیش برود، اما از ابتدای دولت تلاش نموده ایم تا برنامه های در جهت بهبود خدمت رسانی به مردم از جمله آموزش را داشته باشیم.

تشکیل شبکه توانمند در حوزه های مرتبط با فناوری اطلاعات در ادامه مدیرعامل مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا)، با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم در راستای تحقق اهداف کشورگام بردارم، گفت: تمام تلاش ما این است که با تشکیل شبکه توانمند در حوزه های مرتبط با فناوری اطلاعات برنامه های مفیدی را اجرا کنیم.

حسین مهویدی در ادامه ضمن معرفی جدیدترین دستاوردها، خدمات و محصولات مگفا بر توسعه همکاری ها تاکید کرد و گفت: مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) موفق به انعقاد قرارداد بزرگترین پروژه EPC مدیریت هوشمند انرژی مبتنی بر فناوری LoRa با شرکت فرودگا‌ه‌ها و ناوبری هوایی ایران برای ۳۸ فرودگاه کشور گردید، ما این طرح را در کلان شهر قم اجرا کرده ایم، به طوری که با احداث دکل‌های لورا در فضای بیرونی قم شهر هوشمند ایجاد شده که این موضوع می‌تواند برای بسیاری از شهرداری ها، معادن و صنایع معدنی، کارخانجات، پالایشگاه‌ اجرا شود.

وی افزود: قویترین پلتفرم IMS خاورمیانه در اختیار مگفا است که می تواند محتوای آموزشی لازم را تهیه کند، همچنین در جهت یکپارچه سازی فرآیند ها نرم افزار منابع سازمانی ERP با قابلیت پلتفرم میکروسرویسی یکپارچه سازمانی را دارا می باشد.

مهویدی در ادامه با اشاره به امنیت سایبری توسط مرکز عملیات امنیت SOC و NOC، تصریح کرد: با توجه به استاندارد های امنیتی، مگفا در تمامی بازرسی های افتا نمره قبولی را گرفته و تاکنون مشکلی در این زمینه پیش نیامده است.وی با بیان اینکه در اکوسیستم دانش بنیان ها در تجاری سازی و تبدیل محصولات فعالیت دارند اما تاکنون بازارسازی صورت نگرفته است، گفت: مگفا حلقه مفقوده دانش بنیان ها و بازار های فروش است و توانسته ایم نیاز های بخش صنعت را شناسایی کرده تا به فروش منجر شود.

مدیرعامل مگفا با تاکید براینکه پایش استارت آپ ها و فناوری های نوین و توسعه نرم‌ افزارها و اپلیکیشن ها صورت گرفته است،گفت: ما به عنوان شرکت زیر مجموعه وزارت صمت نقش یکپارچه سازی و تحویل نهایی و ریسک پروژه ها را کاهش داده ایم.

مهویدی با تاکید براینکه مگفا هاب هوش مصنوعی در حوزه صنعت‌ معدن و تجارت است، گفت: تاکنون توانسته ایم ۱۴۳ اپلیکیشن را تعریف و به اجرا بگذاریم که بخشی از آن در حوزه امنیت فعالیت می کند.

انتهای پیام