تاریخ انتشار : جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
کد خبر : 22965

مذاکره جهت تامین خوراک صنایع پتروشیمی‌

مذاکره جهت تامین خوراک صنایع پتروشیمی‌
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن اشاره به تنوع‌بخشی حاصله از تولید اکریلونیتریل (ACN) در پایین‌دست پروپیلن که مورد نیاز کشور است، بر سوق دادن بخشی از پلی‌پروپیلن تولیدی به سمت تولید ACN طرح‌های PDH/PP تاکید کرده و نسبت به حمایت این شرکت از طرح‌های این‌چنینی خبر داد.
به گزارش نماد اقتصا‌د، در جريان بازدید اخیر حسن عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از طرح PDH/PP پتروپردیس سینا، به عنوان نخستین سفر عملیاتی وی به استان بوشهر و بازدید از طرح PDH/PP پتروپردیس سینا، پتروپالایش کنگان، نشست‌های تخصصی با مدیران طرح‌های گروه سرمایه‌گذاری اهداف (سروش مهستان، نگین مهستان، آلای مهستان) و طرح‌های پتروشیمی منطقه کنگان صورت گرفت.
وی ضمن تاکید بر اینکه در حال حاضر میزان قابل‌ توجهی از پروپان تولیدی کشور، صادر می‌شود، این امر را مصداق بارز خام‌فروشی خوانده و اظهار کرد: تولید پروپیلن با اجرای طرح‌های PDH/PP (تبدیل پروپان به پروپیلن و پلی‌پروپیلن) به سرعت انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از سرمایه‌گذار این طرح که افزون بر پروپیلن و پلی‌پروپیلن، واحد تولید اکریلونیتریل (ACN) را نیز در مدنظر قرار داده ‌اند، قدرانی کرده و گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید پلی‌پروپیلن در کشور کمتر از یک میلیون تن است.

وی با بیان اینکه تولید ACN سبب تنوع در پایین ‌دست پروپیلن مورد نیاز کشور می‌شود، تاکید کرد: تمامی طرح‌های PDH/PP باید بخشی از پلی‌پروپیلن تولیدی را به سمت تولید ACN ببرند.

این مقام مسئول نسبت به حمایت ‌شرکت ملی صنایع پتروشیمی از طرح‌های از این دست در بخش‌های مورد نیاز، اعلام آمادگی کرده و اطمینان داد که موضوع تأمین خوراک این طرح حل شده و مذاکرات لازم برای تأمین آب مورد نیاز نیز در حال  انجام است.

گفتنی است پروژه PDH پتروپردیس سینا با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن محصول پروپیلن، ۳۰۰ هزار تن پلی‌پروپیلن و ۲۶۰ هزار تن ACN در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (منطقه کنگان) در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار در حال اجراست.

هدف از اجرای این طرح تکمیل زنجیره تولید، افزایش سهم صادرات کشور و کارآفرینی و ایجاد اشتغال مولد است که یک میلیارد دلار سرمایه مورد نیاز برای کل طرح برآورد شده است.
انتهای پیام

خبر پیشنهادی:  صنعت پتروشیمی ایران در تراز صادرکنندگان فناوری کاتالیست در جهان است/ ۹۷ درصد کاتالیست‌های پتروشیمی بومی‌سازی شد