تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۶:۰۰
کد خبر : 22445

رژیم غذایی مناسب در فصول سرد سال شامل چه خوراک هایی است؟

رژیم غذایی مناسب در فصول سرد سال شامل چه خوراک هایی است؟
متخصص طب‌سنتی درخصوص تغذیه در فصول سرد توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش نماد اقتصاد، مریم مقیمی متخصص طب سنتی راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد گفت: به طور کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می‌کنند و دفع آن برای افراد سخت می‌شود. توصیه می‌کنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتماً یک استکان آب‌جوش مصرف کنند.

جلوگیری از یبوست با مصرف آب گرم

وی ادامه داد: افرادی که در فصول سرد از آب‌جوش استفاده می‌کنند کمتر دچار یبوست می‌شوند. آب‌جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است به خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.

متخصص طب‌سنتی همچنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفی‌جات هستند به صورت پخته و در سوپ و آش استفاده شود.

مقیمی اذعان کرد: در خصوص مصرف میوه‌ها، مصرف میوه‌هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آن‌ها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوه‌ها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند استفاده کنند حتماً با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار بسیار کم مصرف کنند.

خبر پیشنهادی:  سلول های چربی به کمک درمان دیابت آمدند

منبع: مهر

برچسب ها :

ناموجود