استراتژی فولاد هرمزگان دستیابی به بالاترین سطح کیفیت است

به گزارش نماد اقتصاد از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، کارخانجات فولادی با علم به ضروت وجود یک سیستم کنترل کیفیت جامع و پایدار برای دستیابی و ارتقاء سطح کیفیت محصولات خود، راهبردها و استراتژی‌های ویژه خود را طرح‌ریزی و دنبال می‌کنند. شرکت فولاد هرمزگان نیز با توجه به اهمیت کیفیت در جلب رضایت مشتری و توسعه بازار، برنامه‌های گوناگونی درخصوص کنترل کیفیت مواد اولیه، فرایند تولید و محصول نهایی انجام داده است؛ به گونه‌ای که در حال حاضر 98.78 درصد تختال تولیدی فولاد هرمزگان از استاندارد لازم برخوردار بوده و جزو با کیفیت‌ترین تولیدات محصولات فولادی در بازارهای داخلی و بین‌المللی به شمار می‌آید.

در حال حاضر روش‌های سنتی کیفیت اغلب واکنشی بوده و بر پایه بازرسی محصولات نهایی برای یافتن نقص‌ها تمرکز دارند که با نگاهی گذرا به فرایند رشد بازار می‌توان فهمید نگرش‌های قدیمی دیگر جوابگوی نیازهای مشتریان کالا و خدمات نخواهد بود. از این‌ رو، شرکت‌های پیشرو در انقلاب صنعتی چهارم به دنبال استقرار سطح چهارم فرایند کنترل کیفی (QULLITY 4.0) در جهت بهبود فرایندهای کیفیت از طریق ابزارهای دیجیتال و تکنولوژی‌های نو ظهور هستند.

در این راستا، خوشبختانه شرکت فولاد هرمزگان نیز به این موضوع توجه ویژه داشته و هم اکنون سطح مدیریت کنترل کیفی فولاد هرمزگان سطح 3 (QULITY 3.0) است و این مجموعه فولادساز استراتژی سال‌های بعد خود را بر این موضوع استوار کرده تا در آینده در زمینه ارتقای سطح مدیریت کنترل کیفی به سطح 4 (QULITY 4.0)، اقدامات و پروژه‌هایی همچون مطالعه و شناخت Quality & lab 4.0 و الزامات دستیابی به این سطح، بررسی روش‌ها و تجهیزات نوین بازرسی آنلاین مواد اولیه ورودی، بررسی انجام آزمون‌های بازرسی‌های غیرمخرب با استفاده از تجهیز (EMAT) در بازرسی گرم، ایجاد ارتباط نرم‌افزارهای آماری با سیستم is-suite (سطح 3) و تحلیل داده‌ها با هوش مصنوعی (سطح 4.0) و اندازه‌گیری اتوماتیک و هوشمند ابعاد در بازرسی گرم تختال را تعریف و به مرحله اجرا برساند.

در واقع شرکت‌های پیشرو در صنعت به دنبال این هستند تا با استفاده از داده‌های دقیق، مشکلات را قبل از وقوع شناسایی و فرآیندهای تولید را بهینه‌سازی کنند و نوآوری بیشتری در محصولات و خدمات خود ارائه دهند. سرعت پاسخگویی به تغییرات بازار و رضایتمندی مشتریان از مهم‌ترین مزایای این یکپارچه‌سازی است؛ به نحوی‌که سیستم‌ها هوشمندتر، به هم متصل‌تر و خودکارتر و با عملکرد مستقل می‌شوند.

در مجموع می‌توان گفت امروزه با توجه به تحولات روز افزون اجتماعی و اقتصادی در دنیا، پاسخگویی به متقاضیان استاندارد و کیفیت بسیار ضروری است. چراکه در جوامع امروزی با رشد تکنولوژی و سرعت ارتقای محصولات در بازارهای جهانی، افزایش کیفیت نیز اجتناب‌ناپذیر شده است.