آیین رونمایی از سند نقشه راه تحول دیجیتال شرکت صنعت فولاد شادگان+عکس
به گزارش نماد اقتصاد، این مراسم با حضور عباس نجفی زاده رییس انجمن آهن و فولاد ایران، حسن نوایی مدیرعامل شرکت گسترش فنآوری خوارزمی، محمد قبادی مدیرعامل شرکت ملی فولاد، مجتبی میر جعفری مدیرعامل شرکت آفرینش سامانه مهر، اصحاب رسانه و امین ابراهیمی مدیرعامل، عباسعلی تقوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، رضا وکیلی معاون فروش و بازاریابی و عطا تفضلی معاون خرید شرکت فولاد خوزستان به میزبانی حسین تقی کهزاد مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان برگزار شد.
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در حاشیه این مراسم گفت: با ورود تکنولوژی دیجیتال، عرصهی این صنعت دچار تحول خاصی شده است. یکی از مزایای استفاده از صنعت دیجیتال در صنعت فولاد، استفاده از این دانش برای استفاده بهینه در تولید فولاد سبز است.
حسین تقی کهزاد مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان نیز گفت: ما در حوزه هوش مصنوعی و صنعت دیجیتال ورود کردیم. سند راهبردی برای تحول دیجیتال امضا شده و استفاده از هوش مصنوعی به عنوان دستیار اپراتور احیا به اپراتور پیشنهاد میدهد که محصول شما با تغییر چه پارامترهایی کیفی میشود. این نرم افزار هر روز خود را بهروز رسانی نموده و ترکیب مواد و پارامترهای پردازشی را انجام میدهد.
وی ادامه داد: در گام سوم، هوش مصنوعی بر تنظیم و انعقاد قراردادها نظارت نموده و زمان برگزاری مناقصه و عقد قرارداد را به مدت زمان کمی کاهش میدهد. در واقع قرارداد کاری که یک اپراتور قرارداد در مدت یک ماه انجام میدهد، در مدت زمان ۱۰ دقیقه میتواند به انجام رساند. به نوعی یک دستیار کمکی برای کارکنان خرید مواد اولیه و فروش محصولات خواهد بود.
مجتبی میر جعفری مدیرعامل شرکت آفرینش سامانه مهر گفت: تحول دیجیتال بر صنعت آثار بسیار زیادی خواهد داشت. چالشهای شرکت فولاد شادگان در زمینههای مختلف بررسی و ۳۳ نیازمندی شناسایی شد و راهکارها و فنآوری های متفاوتی ارائه شد و نیازمندیهای فولاد شادگان منجر به تدوین طرحهای توسعه متناسب با نیازهای کارخانه شد.
اهداف کلیدی تحول دیجیتال فولاد شادگان:
هوشمند سازی و یکپارچه سازی زنجیره ارزش
مدیریت هوشمند زنجیره تامین
افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها
بهبود کمی و کیفی محصولات
نوآوری و توسعه پایدار
پایداری و مدیریت بهینه منابع
مراحل بلوغ نقشه راه تحول دیجیتال شادگان:
۱- اقدامات ابتکاری:
راه اندازی پروژه های پرچم دار فناوری نوین و ارزش آفرین ایجاد بستر نوآوری و توسعه ساختار حکمرانی برای مدیریت مؤثر تحول دیجیتال.
۲ـ کارخانه متصل:
پیاده سازی زیرساخت های IOT و جمع آوری داده های بلادرنگ برای نظارت و بهبود کارایی عملیاتی.
۳- کارخانه هوشمند
بهره گیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای اتوماسیون، تحلیل داده و بهبود تصمیم گیری های مبتنی بر داده.
۴ـ کارخانه هوشمند یکپارچه:
یکپارچگی کامل فرآیندها با سیستم های پیشرفته ERP ، افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها و تقویت موقعیت رقابتی.