در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت داراییهای فیزیکی ایران رخ داد؛
کسب تندیس بلورین درجه ۱ توسط شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین
به گزارش نماد اقتصاد از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، هفتمین دوره جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی ایران در مرکز همایش های بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیران ارشد صنایع، کارشناسان و اساتید برجسته دانشگاهی برگزار شد.
در این همایش که شرکتهای بزرگ و مطرح صنعتی، پتروشیمی، نفت و گاز و … حضور داشتند، شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در دومین حضور خود در جایزه نگهداشت دارایی های فیزیکی موفق شد تندیس بلورین درجه ۱ در سطح کشوری را از آن خود کند.
محمد امین فتحی مدیر مجتمع و معاون بهره برداری گهرزمین با اعلام این خبر گفت: کسب این جایزه نشانگر عزم بسیار بالای مجموعه گهرزمین به توسعه و رشد و تعالی همه جانبه در تمامی زمینه ها می باشد.
وی افزود: کسب تندیس بلورین درجه ۱ در دومین سال حضور، اتفاقی شگرف و بسیار ارزشمند است و با توجه به حضور تعداد زیادی از سازمان ها و شرکت های صاحب نام صنعتی، نفتی، پتروشمی و … در مراتب پایین تر رتبه بندی سیستم تعالی نت، اهمیت این مهم را دو چندان می نماید.
حسین کامجو مدیر گندله سازی شرکت گهرزمین که در این همایش حضور داشت در این زمینه گفت: شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین به عنوان اولین شرکت در استان کرمان است که توانسته به همت پرسنل پرتلاش و حمایت مدیران دلسوز خود به جایزه تندیس بلورین دست یابد.
وی افزود: این جایزه در کنار رکوردهای بی سابقه کشوری که یکی از آنها ثبت رکورد تولید روزانه کشور در تولید گندله سازی به میزان ۲۴ هزار و ۴۰۰ تن می باشد، نشان داد حفظ و صیانت از دارایی و سرمایه کشور اصل اول است و افزایش کیفیت در کنار کمیت محصول و تکامل زنجیره تولید، جزء استراتژی های شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین محسوب می شود و در راستای رسیدن به اهداف کلان سازمان حرکت می کنیم.
مدیر گندله سازی شرکت گهرزمین با بیان این مطلب که این دستاورد ارزشمند، حاصل تلاشهای بیوقفه و همت تمامی کارکنان شرکت است، اظهار امیدواری کرد با تداوم برنامهریزیها و بهبودهای مداوم، در ارزیابیهای آتی به سطوح تعالی بالاتر دست یافته و افتخارات و جوایز ارزشمندتری در کارنامه شرکت ثبت گردد.
گفتنی است جایزه نگهداشت و مدیریت دارایی ها جزء ۶ جایزه ای است که از سوی سازمان ملی بهره وری ایران با هدف کمک به ارتقاء بهره وری اعطا می شود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.