ایمیدرو گزارش می دهد:
چادرملو؛ پیشرو در مدیریت بحران انرژی
به گزارش نماد اقتصاد، به نقل از روابط عمومی سازمان ایمیدرو، وی توجه به زیرساخت ها را از عوامل رشد و جهش تولید دانست و اظهار داشت: این نیروگاه در روز 31 خرداد سال جاری با ظرفیت 183 مگاوات سنکرون شد و پیش بینی می شود به زودی فاز دوم آن نیز (با همین ظرفیت تولید برق) وارد شبکه سراسری شود. طاهرزاده ادامه داد: نکته قابل توجه، اجرا شدن پروژه فوق در مدت 9 ماه است که در راستای بومی سازی و توان ساخت داخلی، راه اندازی شد.
مدیر عامل چادرملو یادآور شد: این نیروگاه بخشی از پروژه واحد دوم نیروگاهی شرکت به ظرفیت تولید 546مگاوات است.
طاهرزاده با تاکید بر اینکه این اقدامات با هدف پایداری تامین برق و همچنین جهش تولید صورت گرفته است، افزود: پیش از این مجموعه چادرملو، نیروگاهی به ظرفیت تولید 500مگاوات را وارد شبکه سراسری برق کرده بود.
مدیر عامل معدنی و صنعتی چادرملو به برنامه های این شرکت در بهره گیری از انرژی های پاک اشاره کرد و گفت: با توجه به موهبت آفتاب در کشورمان و استان یزد، تا پایان سال آینده ظرفیت تولید برق نیروگاه های خورشیدی چادرملو به 120مگاوات خواهد رسید.
وی با بیان اینکه تاکنون یک نیروگاه خورشیدی 10مگاواتی در اردکان راه اندازی کرده ایم، یادآور شد: سال گذشته پروژه نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 100مگاواتی در خضرآباد یزد وارد مرحله اجرایی شد.
طاهرزاده تاکید کرد: چادرملو این طرح ها را با هدف صرفه جویی در مصرف گاز و آب و نیز جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای پیاده سازی کرده و این امر نویدبخش پیشگامی مجموعه شرکت در بهره گیری از انرژی پاک است.
طاهرزاده با بیان اینکه امسال جهش تولید را برنامه ریزی کرده ایم، تاکید کرد: در سال جاری “چادرملو” جزو معدود واحدهای بود که نه تنها در تابستان با توقف تولید مواجه نشد که رشد نزدیک به 10درصدی تولید را در سال جهش تولید، به ثبت رساند.