سهم 12 درصدی فولاد هرمزگان در تولید تختال کشور

به گزارش نماد اقتصاد، این شرکت با بهره‌گیری از تجارب ارزنده کسب شده شرکت فولاد مبارکه به‌ویژه در حوزه فولادسازی و ریخته‌گری و توسعه دانش فنی خود در سال‌های اخیر، موفق به ثبت رکوردهای تولید شده است.

مدیرعامل فولاد هرمزگان بر این باور است که در شرایط فعلی چالش‌هایی سد راه فولادسازان کشور قرار گرفته و روند تولید را سخت کرده که ازجمله مهمترین آنها می‌توان به تأمین منابع انرژی اشاره کرد؛ اما فولاد هرمزگان با اراده‌ای محکم و با هدف توسعه و آبادانی کشور همچنان روبه جلو گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به چگونگی قرار گرفتن فولاد هرمزگان در مسیر تولید ادامه داد: در واقع مردادماه سال 1390 مسیر صنعت فولاد در ایران با پیوستن فولاد هرمزگان به شرکت فولاد مبارکه و در ادامه بهرهبرداری از این کارخانه فولادی تغییر کرد. استفاده از فناوری روز دنیا برای تولید فولاد در این کارخانه هم نقطه عطفی برای صنعت فولاد کشور بود و هم منجر به ایجاد اشتغال پایدار در جنوبیترین نقطه ایران عزیزمان شد؛ کما اینکه در ادامه این راه طولانی، فولاد مبارکه نیز با حمایت از این شرکت در بخش‌های مختلف ازجمله بهره‌برداری، تأمین مواد اولیه و اجرای طرح‌های توسعه‌ای، تا به امروز فولاد هرمزگان را تنها نگذاشته و نتیجه آن تبدیل شدن این شرکت به یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان فولاد برتر کشور شده است.

اشتغالزایی چندین هزارنفری در جنوب کشور

به گفته معروفخانی نکته مهم و قابل توجه در خصوص فولاد هرمزگان و مزایای حاصل از راهاندازی آن در جنوب کشور، ایجاد اشتغال پایدار بیش از 5 هزار نفری است که منجر شده فولاد هرمزگان علاوه بر تولید 12 درصد از تختال کشور، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جنوب ایران باشد.

فولاد هرمزگان دومین عرضه‌کننده تختال کشور است

مدیرعامل فولاد هرمزگان اعلام کرد: شرکت فولاد هرمزگان توانسته است طی سال‌های گذشته نسبت به تولید تختال با کیفیت اقدام کند که این موضوع مرهون حمایت‌های گروه فولاد مبارکه و توسعه دانش فنی و کسب تجربیات متعدد از برگزاری سه کنفرانس تخصصی فولادسازی و حضور در کنفرانس‌های تخصصی بین‌المللی است. امروز فولاد هرمزگان در بازار داخلی و جهانی از جایگاه قابل قبولی برخوردار است و توانایی تولید 1.5 میلیون تن تختال را دارد؛ بنابراین یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده تختال فولادی در کشور محسوب میشود که بیش از 12 درصد از سهم تولید این محصول در کشور را بر عهده دارد و در راستای تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری در حوزه تولید و اجرای اقتصاد مقاومتی گام‌های بزرگی برداشته است.

وی خاطرنشان ساخت: هدف‌گذاری آینده شرکت فولاد هرمزگان تولید محصولات کیفی ویژه نظیر تختال‌های مورد استفاده در تولید ورق‌های API و برخی از فولادهای با استحکام بالا بوده و چشم‌انداز طرح‌های توسعه تعریف شده تا افق 1406 محصول آتی شرکت فولاد هرمزگان ورق گرم خواهد بود.

رشد شاخص‌های فروش در سال 1402

معروفخانی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از مهمترین دستاوردهای دیگر شرکت فوالد هرمزگان در حوزه فروش طی سالی که گذشت پرداخت و گفت: «مدیریت بازار داخلی با گرایش به محصولات با ارزش افزوده بالاتر» و «توسعه صادرات به بازارهای جهانی» راهبردهایی است که بهطور مداوم همراه با افزایش تولید و شناسایی بازارهای جدید، برای افزایش درآمدهای شرکت تعریف و عملیاتی شدند و علیرغم محدودیت‌های ناشی از تحریم و محدودیت‌های تجارت جهانی، با اجرای تاکتیک‌های مناسب، شاهد رشد 25 درصدی درآمد فروش، رشد 36 درصدی درآمد فروش بازار داخل، رشد 13 درصدی درآمد فروش بازار صادراتی و رشد 46 درصدی مقدار فروش محصولات ویژه با ارزش افزوده در سال 1402 یوده‌ایم.

مدیرعامل فولاد هرمزگان در بخش پایانی سخنان خود گفت: امید میرود با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در فولاد هرمزگان مبنی بر اجرای 9 طرح توسعه‌ای به‌ویژه مدول سوم احیا مستقیم به ظرفیت 1.72 میلیون تن، احیا مستقیم ستاره سیمین به ظرفیت 1.72 میلیون، واحد دوم گازهای صنعتی، سیلوهای ذخیره‌سازی آهن اسفنجی، توسعه ظرفیت واحد فولادسازی تا 3.3 میلیون تن، احداث واحد ریخته‌گری و نورد پیوسته به ظرفیت 1.7 میلیون تن، احداث مدول چهارم آهن‌سازی به ظرفیت 1.6 میلیون تن، پروژه افزایش ظرفیت انباشت و برداشت و احداث واحد ا کسیژن شماره 3، نقش خود را در توسعه صنعت فولاد کشور بیش از پیش ایفا کنیم. ما در مجموعه فولاد هرمزگان بر آنیم که با تکیه بر توان سرمایه‌های انسانی خود و حمایت‌های فولاد مبارکه در مسیر تحقق اهداف گروه گام برداریم و به سمت توسعه و آبادانی این مرزوبوم پیش رویم.