تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
کد خبر : 10939

مهندسی معکوس برد آنالوگ به دیجیتال در شرکت آلومینای ایران

مهندسی معکوس برد آنالوگ به دیجیتال در شرکت آلومینای ایران
سرپرست اتوماسیون احیای شرکت آلومینای ایران گفت: مهندسان شرکت آلومینای ایران برای اولین بار در کشور موفق به تعمیر پنج عدد برد آنالوگ به دیجیتال تابلوی کنترل‌کننده دیگ احیا شدند.

به گزارش نماد اقتصاد، محمد محمدی با بیان اینکه تکنولوژی پروژه تولید آلومینیوم کاملا انحصاری شرکت «NFC» چین است، عنوان کرد: این پروژه یکی از حساس‌ترین تجهیزات سیستم کنترل مانیتورینگ (اتوماسیون احیا) و مربوط به دیگ‌های احیا است که بعد از گذشت زمان نیاز به تعمیر دارد.

وی افزود: تابلوهای کنترل‌کننده دیگ‌های سالن احیا شامل چهار برد الکترونیکی است که به علت کارکرد در محیط با دمای بالا و بالا رفتن زمان کارکرد بعد از ۶ سال دچار مشکل می‌شوند و نیاز به تعمیر، عیب یابی و تعویض به‌موقع قطعه در مدت زمان کوتاه دارد.

سرپرست اتوماسیون احیای شرکت آلومینای ایران اظهار داشت: با توجه به شرایط تحریم، مهندسان اتوماسیون احیای شرکت آلومینای ایران مصمم به تعمیر و طراحی معکوس این تجهیزات شدند که طی آن دو عدد از بردهای کنترلی برای اولین بار در سال گذشته مهندسی معکوس و بعد از تست نهایی و بارگذاری در تابلوها راه‌اندازی شد.

محمدی تصریح کرد: بعد از گذشت ۶ سال از راه‌اندازی شمش آلومینیوم، برد دیگ به دلیل شرایط میدان مغناطیسی و گرما دچار مشکل شد که بر این اساس طبق شرایط موجود در تابستان و کاهش برق و جریان آمپر برای جلوگیری از بروز مشکلات داخلی مورد تعمیر قرار گرفت.

وی ادامه داد: به همین دلیل اکنون با تحربه‌ای که در تعمیر بردهای اصلی تابلو دیگ احیای شرکت آلومینا داشتیم، مهندسان این واحد آمادگی عیب‌یابی، تعمیر و مهندسی معکوس تمام بردهای الکترونیکی شمش آلومینیوم را دارند تا در شرایط حساس کاهش جریان و دیماند برق و محدودیت‌های زمانی، در مدت زمان کوتاه برای جلوگیری از اتفاقات ناخواسته نسبت به عیب‌یابی و تعمیرات، اقدامات لازم صورت گیرد.

سرپرست اتوماسیون احیای شرکت آلومینای ایران با تاکید بر اینکه انجام موثر این اقدام صرفه‌جویی در زمان و به ویژه صرفه‌جویی در هزینه‌ها را به دنبال دارد، بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۷۰ برد دیگر نیز برای تعمیر در برنامه قرار دارد.

محمدی ابراز کرد: در حال حاضر مهندسان این مجموعه آمادگی کامل برای فاز دو و سه شمش آلومینیوم جاجرم در زمینه تابلوهای ایزوله، کنترلی و پنوماتیک و تبادل اطلاعات با شرکت‌های مشابه را دارد. علاوه‌براین، در سال گذشته برای اولین بار در کشور تعمیر ریموت کنترل جرثقیل‌های چند منظوره و پنج عدد جو استیک مربوط به این جرثقیل‌ها نیز توسط مهندسان این شرکت انجام شد. همچنین پنج عدد پات کنترل و پنج عدد تابلو برق نیز ۱۰۰ درصد با تجهیزات داخلی در دست ساخت است که نسبت به نمونه مشابه خارجی آن، مقاومت و کیفیت بالایی دارد.

وی با اشاره به شرایط کنونی کشور که به دلیل تحریم‌ها خرید و واردات از سایر کشورها دشوار شده است‌، یادآور شد: با معرفی و شناسایی و ایجاد ارتباط موثر و قوی‌ با شرکت‌های داخلی، خرید و فروش تجهیزات با  این شرکت‌ها سریع و راحت انجام خواهد شد. به ویژه ارتباط قوی‌تر با شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند بسیار کمک‌کننده و سبب افزایش دانش، سرعت عمل و تبادل اطلاعات باشد.

سرپرست اتوماسیون احیا شرکت آلومینای ایران در پایان با بیان اینکه ارتباط با مهندسان و شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش اتوماسیون احیا و نرم‌افزار ۱۰۰ درصد می‌تواند تاثیر مثبت بر افزایش تولید داشته باشد، خاطرنشان کرد: با این ارتباط می‌توان امیدوار بود در آینده نزدیک، تجهیزات شرکت‌های آلومینیوم در داخل کشور با کیفیت بهتر از نمونه‌های خارجی آن تهیه شود.

خبر پیشنهادی:  آخرین خبرها از پروژه‌های پیشران اقتصادی فولاد کردستان