تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
کد خبر : 10301

مدیرعامل فولاد خوزستان در جلسه کمیته راهبری مطرح کرد؛

افتتاح دو پروژه مهم وین‌فنسینگ و باکت‌ویل در نیمه اول ۱۴۰۳

افتتاح دو پروژه مهم وین‌فنسینگ و باکت‌ویل در نیمه اول ۱۴۰۳
مدیرعامل فولاد خوزستان در جلسه کمیته راهبری گفت: دو پروژه مهم وین‌فنسینگ و باکت‌ویل در نیمه اول سال جاری افتتاح می‌شود.

به گزارش نماد اقتصاد، پنجمین جلسه کمیته راهبری با حضور امین ابراهیمی مدیرعامل، قائم‌مقامان و مشاوران مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران گروه فولاد خوزستان روز سه‌شنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳ در سالن کنفرانس شهدای مدافع حرم استان واقع در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان برگزار شد.

امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با تسلیت به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله رییسی و شهدای خدمت گفت: با همت تمامی ارکان معاونت طرح و برنامه، بهره‌برداری از پروژه باکت ویل در تیرماه انجام خواهد شد. همچنین پروژه وین‌فنسینگ به عنوان بزرگ‌ترین پروژه زیست محیطی کشور در شهریورماه ۱۴۰۳ به پایان خواهد رسید و ابتدای مهرماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: بحران آب چالشی جدی در سال‌های آینده خواهد بود و ما باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم. واحد روابط عمومی با همکاری واحد آبرسانی در این زمینه، باید در قالب پادکست، مصاحبه‌های تصویری و با تاکید بر این مساله در تورهای گردشگری خانوادگی و دانشجویی، اطلاع‌رسانی و تاکیدات لازم در این خصوص را انجام دهد. همچنین برای صرفه‌جویی در انرژی باید جوایز و هدایایی برای واحدهای برتر در نظر گرفته شود.

مدیرعامل افزود: با توجه به اثرات مخرب محدودیت‌های برقی بر صنعت فولاد، ما باید به سمت و سویی برویم که یکی از شرکت‌های تابعه را متولی احداث نیروگاه تولید برق با استفاده از انرژی ترکیبی قرار دهیم. برای مثال استفاده از سلول‌های خورشیدی برای تولید برق مورد نیاز شرکت می‌تواند موثر باشد. ما به صورت متوسط ۶ الی ۷ ماه در سال دچار چالش کاهش حامل‌های انرژی هستیم، بنابراین در این حوزه باید به دنبال ایجاد فرصت باشیم.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: متاسفانه فولاد خوزستان با وجود تمامی خدماتی که در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی در استان ارایه می‌نماید، مورد محدودیت‌های شدید حامل انرژی قرار گرفته است و ضررهای بسیار دیده است که جا دارد در این خصوص، مسوولان استان همکاری ویژه‌تری با این مجموعه در راستای پایداری تولید و اشتغال جوانان ایفا نمایند. در چند روز گذشته، این محدودیت به بیشترین حد خود رسیده و ناگهان برق شرکت قطع می‌شود. این بی‌توجهی در حوزه برق می‌توانست باعث بروز حادثه‌ای هولناک شود و ممکن بود با قطع ناگهانی برق، سیستم جابجایی کوره پاتیلی، جان ۲۰۰ تن را به خطر بیاندازد.

وی افزود: محدودیت‌های فولاد خوزستان در سال جاری، چندین برابر سال گذشته بوده و تابستانی سخت را رقم خواهد زد. این مساله تاثیر مستقیم بر رکورد تولید، سودآوری و فروش ما خواهد داشت. بنابراین ماهانه ۲۰۰ هزار تن شمش و آهن اسفنجی باید فروخته شود تا نقطه سربه‌سر باقی مانده و وارد ضرر نشویم. این توضیحات بیانگر عقب‌ماندگی شرکت فولاد خوزستان در تامین حاشیه‌ سود می‌باشد. ما باید بدانیم که با کمک یکدیگر در داخل مجموعه بر مشکلات چیره خواهیم شد. باید با بررسی‌های دقیق، مرکز هزینه‌ها مورد پایش قرار گرفته و میزان هزینه‌ واقعی هر بخش به ‌دست بیاید. درخواستی که از مدیران ارشد شرکت داریم، این است که هزینه‌های غیرضروری شرکت کنترل شود. به عنوان مثال اکنون هزینه‌ حمل مواد اولیه، بسیار بالاست و باید در این حوزه با درایت کار انجام شود. باید از فیوم و لجن صنعتی در بازیافت استفاده شود.

مدیرعامل اظهار داشت: در خوزستان نیروگاه‌هایی وجود دارد که حاضرند برای پیشگیری از قطع برق ۳۰۰ مگاوات خارج از شبکه به شرکت برق بدهند، اما توانیر حاضر به همکاری نیست. این امر نیازمند پی‌گیری تک‌تک عزیزان در حوزه خرید و بهره‌برداری و انرژی برای برطرف شدن این معضل است.

وی گفت: در راستای صرفه‌جویی در مصرف برق و با توجه به دستورالعمل ارایه شده از سوی استانداری مبنی بر کاهش ساعت کاری، از روز شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۳، ساعت کاری از ساعت ۷ الی ۱۴ خواهد بود.

گفتنی است، در جلسه یادشده مصوبات سررسید شده صورتجلسات قبلی، ارایه گزارش میزان پیشرفت طرح‌ها و پروژه‌ها و عملکرد معاونت بهره‌برداری و خلاصه کتاب هوش هیجانی مورد بررسی قرار گرفت.

خبر پیشنهادی:  امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری‌های مشترک میان سازمان توسعه تجارت و مرکز پژوهش‌های مجلس

 

 

برچسب ها :