تبعات بخشنامه دولت پزشکیان برای مدیران اتوبوسی ایستگاه پایانی دولت سیزدهم؛
از استقبال برکناری تا اعمال فشار برای بازگشت مدیران یک شبه!
به گزارش نماد اقتصاد، این مدیران ، مدیرانی بودند که اصطلاحا در ایستگاه پایانی اتوبوس دولت سیزدهم صاحب جایگاه و منزلت شده بودند و جالب اینکه بنا بر آنچه از بخشنامه دولت پزشکیان بر می آید از جنس قرارداد کار معین بودند نه استخدام رسمی دولت و سازمان مربوطه!
در روزهایی که کشور در تاب و تاب انتخابات و انتخاب رئیس جمهور چهاردهم بود هر از گاهی از وزارتخانه ها و نهادهای مختلف دولتی خبرهایی مبنی بر تقسیم و اهدای پست های مدیریتی در فضای مجازی- آن هم در شرایط فیلترینگ- شنیده و دیده می شد، افرادی از جنس شیفته خدمت نه تشنه قدرت!
گرچه همان زمان محمد مخبر کفیل ریاست چمهوری طی بخشنامه ای جابجایی های مدیریتی را ممنوع اعلام کرد؛ اما نه گوش شنوایی وجود داشت و نه سنبه مخبر چنان پر زور بود که بتواند مانع حضور این افراد در پست های مدیریتی شود.
با این حال در روزهای گذشته صدور بخشنامه دولت پزشکیان با استقبال گسترده در شبکه های اجتماعی مواجه شد و بسیاری آن را به فال نیک گرفتند؛ هرچند مدیران یک شبه مثل انرژی از حالتی به حالت دیگری در می آیند و بعضا در نهادهای همسوی خود صاحب پست های مدیرتی می شوند، اما کشیدن ترمز اتوبوس مدیرانی از این دست، در دولت چهاردهم دست کم موجب خرسندی همراهان این دولت شد.
اما این همهی ماجرا نبود و طرف مقابل با ابزارهای رسانه ای خود دولت چهاردهم را متهم به اخراج نخبگان کرد! اما آنها به این پرسش پاسخ نمی دهند اگر نخبه بودند چرا سه سال پیش از آن و در دولت سیزدهم صاحب پست های مدیریتی نشدند!؟
در حالی که برخی نمایندگان مجلس نیز به این بخشنامه دولت پزشکیان اعتراض کردند، ذیح الله سلمانی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن تاکید بر اینکه قصدی برای اخراج کارکنان قراردادی نداریم، به ایرنا گفت: این بخشنامه هیچ ارتباط موضوعی به مجوزهای قبلی صادره ندارد و صرفا با هدف انضباط بخشی در صدور مجوزهای جدیدی که شناسه قراردادی میگیرند، به دستگاههای اجرائی ابلاغ شده است.
بایستی منتظر ماند و دید این بخشنامه تا چه حد اجرا خواهد شد و در صورت اجرا مدیران یک شبه در کدام نهاد یا نهادها صاحب پست مدیریتی خواهند شد!؟
انتهای پیام