تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
کد خبر : 21104

اصنافی که در فضای مجازی فعالیت می کنند از پرداخت مالیات معاف می شوند؟

اصنافی که در فضای مجازی فعالیت می کنند از پرداخت مالیات معاف می شوند؟
عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی گفت: تمام اصنافی که در فضای مجازی فعالیت می کنند باید مالیت دهند و معافیتی وجود ندارد.

به گزارش نماد اقتصاد، رضا الفت نسب عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی در نشست خبری که در اتاق اصناف تهران برگزار شد اظهار داشت: ۷ هزار نفر در کشور برای فعالیت در فضای مجازی مجوز دریافت کرده اند و عضو این اتحادیه هستند.

وی با اشاره به برگزاری یک دور انتخابات این اتحادیه گفت: از این تعداد باید حدود هزار و ۸۰۰ نفر به صورت حضوری در انتخابات شرکت کنند تا اعضا آن به حد نصاب برسد در غیر این صورت این تشکل منحل می شود.

اتحادیه کسب و کارهای مجازی احتمالا منحل می‌شود

عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی اظهار داشت: با توجه به اینکه تعداد شرکت کنندگان در دور اول به حدنصاب نرسید به نظر نمی رسد در دور دوم نیز به حدنصاب برسد و این تشکل به احتمال زیاد به سمت انحلال می‌رود.

وی تصریح کرد: هیات عالی نظارت بر سازمانهای کشور در باره انحلال کامل، ایجاد یک تشکل مشابه یا انتصاب رئیس جدید برای این اتحادیه تصمیم گیری نهایی می‌کند.

الفت نسب در پاسخ به سوال دیگر اظهار داشت: در صورتی که این اتحادیه به هر شکلی دوباره به هر نحوی شکل گیرد به صورت تخصصی اداره خواهد شد و تنها مشاغلی در آن عضو خواهد شد که صفر تا صد فعالیت آنها به صورت مجازی باشد و افرادی که مغازه دارند باید از اتحادیه خود مجوز فعالیت در فضای مجازی را دریافت کنند و ما نیز آنها را تایید خواهیم کرد.

خبر پیشنهادی:  کاهش مصرف انرژی فولادی ها

هیچ صنفی برای فعالیت در فضای مجازی معافیت مالیاتی ندارد

الفت نسب در پاسخ به این سوال که در میان اعضای شما صنفی وجود دارد که معاف از مالیات باشد گفت: تمام اصنافی که در فضای مجازی فعالیت می کنند باید مالیت دهند و معافیتی وجود ندارد.

عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه اتحادیه با ساختار فعلی بزرگی که دارد نمی تواند مسائل صنوف مختلف را به صورت تخصصی پیگیری کند برای رفع این مشکل چه برنامه دارید، گفت: حتما کمیسیون ها یا تشکل های تخصصی زیر مجموعه این اتحادیه ایجاد می شود تا مسائل آن صنف را به صورت تخصصی در فضای مجازی پیگیری کند.

الفت نسب بیان داشت: ماده ۸۷ قانون نظام صنفی عنوان می‌کند که هر فعالیت صنفی در بستر فضای مجازی باید از اتحادیه مربوطه که اتحادیه کسب و کارهای مجازی است باید مجوز بگیرد که البته طی این سال‌ها چندان رعایت نشده اما تعداد وب‌سایت‌هایی که دارای نماد هستند بیش از ۱۰۰ هزار وب است.

عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی بیان داشت: البته برای دادن مجوز به متقاضی یک زمانی تعیین شده که اگر در زمان مقرر اتحادیه مجوز لازم را به متقاضی کسب و کار در فضای مجازی ندهد سامانه مجوزها جواز را صادر می‌کند.

خبر پیشنهادی:  ثبت دو ركورد روزانه پی‌درپی تولید كلاف گرم در مجتمع فولاد سبا

معافیت مالیاتی اصنافی که در حوزه تولید محتوا کار می‌کنند

وی بیان داشت: هیچ کسب و کار صنفی معافیت مالیاتی ندارند و صرفا اصنافی که در حوزه تولید محتوا کار می‌کنند از مالیات معاف هستند که آن هم باید با تاییدیه وزارت ارشاد را داشته باشد.

الفت‌ نسب گفت: اتحادیه‌ها دارای وظایف مشخصی هستند که یکی از آن‌ها ساماندهی کسب و کارها و دادن مجوز و نظارت است. البته کسب جواز بر کسب و کار بر اساس قانون الزامی است.

وی افزود: اتحادیه کسب و کارهای مجازی چند کمیسیون دارد که به اعضای خود کمک می‌کند از جمله کمیسیون شکایت که این کمیسیون کار رفع اختلافات بین فرد و صاحب کسب و کار را انجام می‌دهد و رای صادره تخصصی است.

عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی اظهار داشت: این اتحادیه می‌تواند تعامل بین حاکمیت و کسب و کارها را برقرار کند، کسب و کارهای آنلاین عمر طولانی در کشور ندارد و سازمان‌های دولتی و حاکمیت خیلی آن را نمی‌شناسند بطوریکه بعد از این چند سال فقط یک کسب و کار وارد بورس شده است. لذا این اتحادیه می‌تواند این موضوعات را برای حاکمیت تشریح کند.

منبع: تسنیم

برچسب ها :

ناموجود